Företag


Företagsstädning i Strängnäs kommun


Vi förstår vikten av en ren och välskött arbetsmiljö för att skapa en positiv atmosfär och främja produktiviteten på arbetsplatsen. Med Rana som din städleverantör, kan du förvänta dig kvalitet, tillförlitlighet och en skräddarsydd städning som uppfyller de unika behoven i ditt företag.


Varför ska Ni välja oss?

  • Professionell Expertis: Vårt erfarna team av städproffs är specialiserade på företagsstädning och har den nödvändiga kompetensen för att leverera högkvalitativa resultat.

  • Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje företagsbehov är unikt. Våra tjänster skräddarsys för att passa just din verksamhet och dess specifika krav.

  • Flexibilitet och Diskretion: Vi anpassar oss efter ditt schema för att minimera påverkan på din verksamhet. Vi arbetar diskret för att städningen ska ske smidigt och obemärkt.


Kontorsstädning:

Håll din arbetsplats i toppskick varje dag med vår dagliga underhållsstädning. Vi tar hand om allt från golvvård till ytrengöring för att skapa en fräsch och inbjudande arbetsmiljö.

Skapa en ren och organiserad arbetsplats som främjar produktivitet. Våra kontorsstädtjänster täcker allt från skrivbordsytan till gemensamma utrymmen.

Specialiserad städning:

För specifika behov, erbjuder vi specialiserade städtjänster såsom fönsterputsning, mattrengöring och mycket mer för att säkerställa att varje aspekt av din arbetsplats är i bästa möjliga skick.


Bokning för företag


För att erhålla en offert, vänligen fyll i formuläret till höger. Vi kommer i första hand att ta kontakt med er via telefon. Om vi inte lyckas nå er per telefon kommer vi att använda e-post som kommunikationskanal. Om ni föredrar enbart mailkontakt eller har specifika tidpunkter då ni önskar bli kontaktade, vänligen ange detta i meddelandefältet längst ner i formuläret.


Vid större uppdrag strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och är öppna för att diskutera särskilda prisarrangemang. Vi tillhandahåller en faktureringsperiod på 30 dagar för våra tjänster.


Processen:

1. Fyll i formuläret för en offertförfrågan.


2.
Vi tar kontakt med er för att boka in ett kostnadsfritt möte antingen på er arbetsplats, via telefon eller e-post. Mötet syftar till att ge oss en bättre förståelse för era behov och förutsättningar.


3.
Vi kommer överens om en lämplig tidpunkt för städningen och genomför arbetet enligt överenskommelse. Vår målsättning är att erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar för att möta era specifika krav och önskemål.

 
 
 
 
 
Kontorsstädning
Trapphusstädning
Visningstädning
Övrigt
 
 
 
unsplash