Övriga tjänster


Övriga tjänster


Vi på Rana strävar efter att göra varje miljö strålande ren och inbjudande. Utöver våra omfattande hemstädtjänster erbjuder vi också specialiserade tjänster som är utformade för att ge ditt hem eller kontor den extra omsorg det behöver.

Visningsstäd:

Ska du sälja eller visa upp ditt hem för potentiella köpare eller hyresgäster? Vår visningsstädning är skräddarsydd för att ge ditt hem den bästa presentationen möjligt. Vi fokuserar på att skapa en känsla av fräschhet och renlighet för att göra ett varaktigt intryck.

Fönsterputsning:

Ett rent fönster ger inte bara ett klart perspektiv, det förbättrar också belysningen och utseendet både inifrån och utifrån. Vår professionella fönsterputsning tar bort smuts, fläckar och fingeravtryck för att låta solen strömma in och förbättra atmosfären.

Trapphusstäd:

Ett rent och välskött trapphus skapar en välkomnande känsla för alla som går in genom dörren. Vår trapphusstädning täcker allt från dammtorkning och golvvård till fokus på detaljer som handräcken och dörrhandtag för att skapa en säker och ren miljö.

Övrigt:

Har du andra städuppdrag eller specifika önskemål som inte täcks av våra standardtjänster? Tveka inte att kontakta oss och dela dina behov. Vi är öppna för att diskutera andra städuppdrag och kan anpassa våra tjänster för att möta dina unika krav. Låt oss tillsammans skapa ett skräddarsytt städpaket för att tillgodose alla dina städbehov.


Processen:

1. Ni fyller i formuläret.

2. Vi kontaktar er, och bokar in ett kostnadsfritt möte hemma hos er för att kunna uppskatta hur lång tid det kommer att ta. Alternativt kommer vi överens via telefon eller mail.

3. Vi kommer till er på överenskommen tid.

 
 
 
 
Visningsstäd
Fönsterputsning
Trapphusstäd
Övrigt
 
 
 
unsplash