Flyttstädning


Bokning flyttstädning


När du förbereder dig för en flytt är det sista du vill oroa dig för en grundlig städning. Hos Rana förstår vi vikten av att lämna ditt gamla hem i tipptopp skick och ditt nya hem redo för en fräsch start. Våra flyttstädtjänster är skräddarsydda för att möta dina behov och göra din flyttupplevelse så smidig som möjligt.


Vi är stolta över att erbjuda en nöjdkundsgaranti som är utformad för att ge dig trygghet. Om avslag skulle uppstå på flyttstädet, lovar vi att komma tillbaka och rätta till eventuella brister utan extra kostnad för dig. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

.

För att ytterligare anpassa din städupplevelse erbjuder vi ett antal tilläggstjänster. Lägg till extra städning i de områden som du anser behöver särskild uppmärksamhet och låt oss skräddarsy tjänsten efter dina önskemål. Kontakta oss idag för att lägga till extra städning och göra din flyttstädning ännu mer omfattande och skräddarsydd för just dig. Låt Rana vara din pålitliga partner under din flytt med ett engagerat team redo att möta dina behov.


Processen:

1. Ni fyller i formuläret.

2. Vi kontaktar er, och bokar in ett kostnadsfritt möte hemma hos er för att kunna uppskatta hur lång tid det kommer att ta. Alternativt kommer vi överens via telefon eller mail.

3. Vi kommer till er och städar på överenskommen tid.

 
 
 
 
 
Flyttstädning
 
 
 
unsplash