Hemtjänst


Hemtjänst


Har ni redan hemtjänst eller en biståndshandläggare?

Om du redan har hemtjänst eller en biståndshandläggare och överväger att byta till RANA Vård och Omsorg, är processen smidig och enkel. Det första steget är att kontakta din nuvarande biståndshandläggare och uttrycka ditt önskemål om att övergå till våra tjänster.


Att byta till RANA Vård och Omsorg innebär inte några komplicerade administrativa procedurer. Tvärtom går det snabbt och effektivt. Dessutom är det viktigt att veta att faktureringen förblir oförändrad, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för några ekonomiska övergångar. Det är en smidig övergång som sätter dig i fokus, och vårt engagerade team står redo att underlätta förändringen och säkerställa att dina behov och önskemål uppfylls på bästa sätt. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och professionell miljö för våra kunder, och vi ser fram emot att vara din valda vård- och omsorgsleverantör.


Har ni ingen hemtjänst idag men skulle behöva det?

Börja med att kontakta biståndshandläggarna i Strängnäs kommun och välj RANA Vård och Omsorg som utförare.

Detta är oftast det billigaste alternativet då kommunen hjälper till ekonomiskt om ni har ett behov på mer än 5timmar per månad.Från Januari 2025 upphör samarbetet med Strängnäs kommun.


Då Strängnäs valt att gå över till LOU istället för LOV, vilket i betyder att kommunen samarbetar med en aktör och att de äldre inte får välja vilken utförare som ska hjälpa dem i hemmet.


Vi försökte men efter 12 års samarbete måste vi tacka för oss i Strängnäs kommun. Vår hemtjänst kommer att pågå som vanligt hela 2024.

 
 
 
 
Hemtjänst
 
 
 
unsplash