FAQ

Vad innebär RUT-avdraget?

RUT-avdraget är en skattereform som ger dig skattereduktion på hushållsnära tjänster, så som städning eller fönsterputsning. Till hushållsnära tjänster räknas arbete som utförs i eller i anslutning till bostaden, dock inte reparationer eller underhåll.


Privatpersoner får 50% avdrag på fakturan för tjänsten som utförs.

Vi står för allt städmaterial

Inga bekymmer om städprodukter – vi tar hand om det åt dig. Luta dig tillbaka och njut av en bekymmersfri städupplevelseGår det endast att betala mot faktura?

Just nu erbjuder vi endast ett betalningsalternativ, och det är genom faktura.Vad händer om flyttstädet inte blir godkänt?

Vi är övertygade om kvaliteten i våra städtjänster, och din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Med vår Nöjdkundgaranti kan du vara trygg i vetskapen om att om det mot förmodan uppstår några frågor eller om vårt flyttstäd inte uppfyller kraven, så är vi här för att rätta till det, helt utan extra kostnad.Behöver du vara tillgänglig vid flyttstäd?

Du behöver givetvis inte vara på plats vid flyttstädningen. Vi behöver kontakt innan samt efteråt.Inga RUT-avdrag för företag

Tyvärr har företag inte möjlighet att dra nytta av RUT-avdraget. Detta förmånliga avdrag är designat för privatpersoner och ger dem möjligheten att få avdrag för hushållsnära tjänster.

Vad behöver finnas vid flyttstäd?

För att vi ska kunna städa behöver det finnas vatten, el samt taklampor i alla rum i bostaden.Hur lång tid tar en reguljär hemstädning?

Tiden som krävs för hemstädning varierar beroende på graden av smuts och hur frekvent städningen genomförs. Principen är enkel: ju mer regelbunden och frekvent hemstädning du har, desto mindre tid kommer det att ta att upprätthålla en ren och fräsch bostad.

Samma personal

Vi sätter stor vikt vid kontinuitet och försöker skapa en trygg städmiljö genom att tillhandahålla samma dedikerade personal för våra kunder. Vår strävan är att skapa en relation mellan personal och kund genom att ge möjlighet till återkommande ansikten vid varje städning